Help, de riolering is verstopt

Elke dag maakt u gebruik van het rioleringssysteem van uw pand. U wast uw handen bijvoorbeeld bij de wastafel en maakt gebruik van uw toilet en douche. Zolang er niets met de riolering aan de hand is merkt u het bestaan hiervan misschien niet eens op, het buizenstelsel bevindt zich immers ondergronds. Wanneer uw riolering verstopt raakt zijn de symptomen echter onmiskenbaar. Dikwijls ruikt u een penetrante geur in of rondom uw woning. Ook lopen afvoeren niet meer goed door.

Als uw riolering verstopt is kan dit zowel lokaal als totaal zijn. Een lokale verstopping zit op één specifieke plek zoals de afvoer van uw douche. Bij een totale verstopping is er sprake van problemen in het gehele rioleringssysteem. Sterker geschut is dan geboden om het riool weer te ontstoppen. Ons rioolbedrijf uit de regio Franeker is deskundig in het verhelpen van rioolproblemen.

Eerste hulp bij rioolproblemen

Elke dag moet u kunnen rekenen op een goed functionerend rioolsysteem. Wanneer rioolproblemen de kop opsteken komt de werking van uw riool in het gedrang. Is uw riolering verstopt? Ons bedrijf uit Franeker biedt u eerste hulp bij rioolproblemen. Wij lossen elke verstopping gegarandeerd op met behulp van veren of hogedruk. Bel voor informatie of voor het maken van een afspraak naar 0800 255 3733 of vul het digitale contactformulier in.