Het ontstoppen van een verstopping

Heeft u last van een verstopping in Franeker? Waarschijnlijk wilt u eerst zelf proberen deze te ontstoppen, voordat u een rioolbedrijf inschakelt. Bij kleine verstoppingen kan dit vaak ook prima, pas echter wel op dat u geen leidingen beschadigt. Bij twijfel kunt u het beste een rioolexpert inschakelen. Voor een rioolspecialist in Franeker of omgeving van Franeker bent u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en benodigde kennis, weten wij precies hoe wij het ontstoppen het beste uit kunnen voeren. Als u het eerst zelf wilt proberen, kunt u gebruik maken van de volgende producten:

  • Ontstopper: Bij het ontstoppen kunt u gebruik maken van een ontstopper. Door de zuigende werking komt het vuil los.
  • Soda: Een verstopping kunt u oplossen door een handjevol soda oplossen in drie liter kokend water en dit in de afvoer gieten. Helpt dit niet? Doe dan soda en azijn in de afvoer, laat het even inwerken en spoel het door met heet water.
  • Ontstoppingsmiddel: Ontstoppingsmiddel kan ook goed werken bij het ontstoppen. Wees hier wel voorzichtig mee, want het is een chemisch middel.

Wij ontstoppen graag voor u

Is het rioolprobleem te groot? Dan ontstoppen wij graag voor u in Franeker en in de omgeving van Franeker . Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en professionaliteit. Wij werken met een 24-uurs noodservice, dus heeft u ’s nachts dringend iemand nodig die uw rioolprobleem kan ontstoppen? Neem dan snel contact op, wij helpen u graag.